Hogyan lesz 10x gyorsabb a laptopod? Laptop gyorsítás Budapest

Laptopod, számítógéped gyorsítása egy SSD beépítésével történik, amely eszköz 10x gyorsabban tudja biztosítani a rendszered futtatását. Laptop gyorsítás Budapest

Te is unod már, hogy minden kattintás után várnod kell? Laptop gyorsítás Budapest

Neked ajánljuk a gyorsítást, ha már nagyon unod számítógéped, laptopod csak homokórázik, és perceket kell várnod arra, hogy történjen valami. Laptop gyorsítás Budapest.

Mire számíthatsz a gyorsítás után? Laptop gyorsítás Budapest

Számítógéped, laptopod olyan lesz, mintha kicserélték volna, egyes esetekben még az újkori állapotánál is gyorsabbá tudjuk tenni. Gyors bekapcsolás, villámgyors reagálás, akadásmentes munkavégzés.

Laptop gyorsítás Budapesten.

Hogyan gyorsítjuk fel laptopodat?

A megoldás egyszerű, és új gépet sem kell venned hozzá: meglévő laptopod gyorsítása egy SSD-vel történik, így akár 10x gyorsabb lesz. Olyan nagy mértékű változást fogsz tapasztalni a laptopod gyorsaságában, hogy garantáljuk, rá sem fogsz ismerni!

Laptop gyorsítás Budapest

Miért lassú a laptop?

Szoftveres hibák, hardveres hibák, melegedés, régi adathordozó, kevés memória, kis teljesítményű processzor mind befolyásolhatják gépünk gyorsaságát. Helyszínen megvizsgáljuk a laptopod lassulásának okait és te kiválaszthatod a számodra megfelelő lehetőséget.

Laptop gyorsítás Budapest

Szeretnéd ha 10x gyorsabb lenne a laptopod és minden művelet zökkenőmentes lenne?

Lassú laptop gyorsítása, laptop teljesítményének a növelése, asus laptop gyorsítása Budapest, dell laptop gyorsítása Budapest, acer laptop gyorsítása Budapest, lenovo laptop gyorsítása Budapest, toshiba laptop gyorsítása Budapest

Ne habozzon! Csak egy lépésre van a gyors laptopjától.

Hívjon vagy írjon és mi mindent megteszünk, hogy minél hamarabb élvezhesse gyors laptopjának előnyeit.

Szeretnéd, ha laptopod gyors lenne és te is megtapasztalhatnád a következőket?

Ha igen a válasza, akkor hívja szerelőnket, aki otthonában oldja meg a problémás gép javítását!

Gyors bekapcsolás, a rendszer gyorsan áll fel.

Zökkenőmentes, gyors munkavégzés.

Egyszerre több böngészőablak megnyitásának gyors kezelése.

Otthoni programok gyors használata.

Villámgyors reagálás minden kattintásra.

Minden program gyorsabb lesz.

Közösségi médiák (facebook) gyors elérése.

Zökkenőmentes kommunikáció

Mikor érhetsz el minket?

Kijáró szervizünket hétköznap

08.00-18.00- ig hívhatod

Hogyan érhetsz el minket?

Telefon: +36-30-242-57-62

Telefon: +36-20-265-75-30

Kik vagyunk?

Darby Kft

1033 Budapest Harrer Pál u 18

Laptop gyorsítás Budapest

Nem működik megfelelően, de nem szeretné bevinni egy szervizbe, hogy hetekig gép nélkül maradjon? A megoldás a helyszíni javítás!


Windows 10 felgyorsítása

Hogyan lehet felgyorsítani a Windows 10-et? Kicsit lomhának érzi a Windows 10-et? Olvassa el a tippeket és trükköket az operációs rendszer felgyorsításához.  Kérje házhoz kijáró szervizünk segítségét!

Miért omlott össze a Windows?

Ez a cikk a váratlan számítógép-összeomlás fogalmával és a probléma azonosításával foglalkozik.

Számítógép összeomlására utaló jelek

7 figyelmeztető jel, hogy a számítógép összeomlik (és mit tegyünk)

Windows 10 kék képernyő hibájának kijavítása

Végigvezetünk néhány alapvető tippen a kék képernyő kijavításához Windows 10 (és 11) rendszeren

Használt laptop, felújított laptop.

Otthoni használatra felújított laptop vagy laptopok 
munkához vagy tanuláshoz

Általános otthoni használatra szánt felújított laptop, minimum 2 év garanciával. Ezekkel a laptopokkal könnyedén és gyorsan el tudják érni a szükséges weboldalakat, és használhatják azokat a programokat, amik kellenek otthoni használatra.


Megbízható társ a munkához, tanuláshoz. Többfeladatos munkavégzés válik lehetővé ezeknél a laptopoknál. Elég pörgősek és gyorsak ahhoz, hogy hatékonyan el tudjuk végezni a munkánkat. Office és webböngésző használata gyorsan, több ablakban.


Felsőkategóriás laptopok, teljesítményük kiemelkedő alkalmasak a csúcsminőségű médiatartalom: digitális videó, zene és fényképek létrehozásához, tervezői munkára illetve akár extrém játékhoz is.

Laptop gyorsítás Budapest

Milyen előnnyel jár a házhoz kijáró számítógép vagy laptop javítás?

Kényelmes: Az ügyfeleknek nem kell elvinniük a számítógépüket vagy laptopjukat a szervizbe, hanem a szakember otthonukban, az irodájukban vagy bármely más helyen javíthatja a problémákat. Ez megspórolhatja az ügyfeleknek az utazásra fordított időt és a számítógép vagy laptop szállításával járó kellemetlenségeket.


Gyorsabb javítási idő: A szerviztechnikusok gyorsabban javíthatják a problémákat, ha az ügyfél számítógépét vagy laptopját otthonában vizsgálják meg. Az ügyfél egy adott időpontot egyeztet a szerviztechnikussal, így azonnal megkezdhetik a probléma megoldását, és nem kell várniuk, hogy az ügyfél számítógépe vagy laptopja beérkezzen a szervizbe.


Személyre szabott megoldások: A szerviztechnikusok közvetlenül a helyszínen tudják megoldani az ügyfél számítógépének vagy laptopjának problémáit, és személyre szabott megoldásokat tudnak ajánlani a probléma kiküszöbölésére. Ez magában foglalhatja a szoftverfrissítést, a vírusirtást, a merevlemez javítását vagy cseréjét, vagy bármely más probléma megoldását.


Jobb kommunikáció: Az ügyfél közvetlenül beszélhet a szerviztechnikussal, és bármilyen kérdése vagy aggálya van a problémával kapcsolatban. Ez segít az ügyfélnek jobban megérteni a problémát és a javítási folyamatot.


Magasabb szintű bizalom: Ha az ügyfél otthonában engedi megjavítani a számítógépét vagy laptopját, ez magasabb szintű bizalmat sugallhat az ügyfél és a szerviztechnikus között. Az ügyfél biztos lehet abban, hogy a szerviztechnikus megbízható és professzionális módon fogja elvégezni a munkát.

Hívjon most